Yahoo Messenger link in status

  Distribuiţi
  avatar
  +lg.R@zOR
  -[+adm.]Administrator-
  -[+adm.]Administrator-

  Numarul mesajelor : 244
  Localizare : -PetrosanI-
  Data de inscriere : 18/11/2008

  Yahoo Messenger link in status

  Mesaj  +lg.R@zOR la data de Mar Dec 02, 2008 3:52 pm

  Sa-ti pui link spre un site la statusul de Messenger e o chestie banala, toata lumea practica genul asta de “publicitate” - fie ca e vorba de melodia preferata, siteul preferat sau pagina personala. Din pacate uneori pur si simplu nu vrea. Pui un link si nu se updateaza statusul. Apesi pe “Busy” sau orice altceva si merge. E frustrant, nu?

  Nu sunt singurul care are probleme cu statusul Yahoo Messenger, campania lui CM de promovare prin statusuri de Yahoo Messenger a fost afectat la randu-i afectata. Bobby zicea ca tine de ip, unii sustin ca e ceva cenzura din partea Yahoo pentru anumite siteuri, altii spun ca doar in Romania se intampla. Oricum ar fi, exista o solutie foarte simpla (care nu implica reconectarea la internet) - un mic hack sa spunem.

  Pentru asta intram pe adresa http://tinyurl.com/
  Si in casuta unde trebuie scrisa adresa ''Enter a long URL to make tiny''
  punem adresa dorita ..si apoi ''Make TinyUrl'' si gata aveti o adresa numai buna de pus la status

  Cu linkuri tinyurl nu mi s-a intamplat vreodata sa nu mearga statusul de yahoo messenger. Indiferent spre ce puneam link.

  In principiu linkurile tinyurl nu sunt prea usor de retinut, dar exista optiunea de custom alias unde iti poti defini singur forma linkului. Introduci adresa siteului care nu vrea sa mearga ca status, treci dedesubt ceva simplu de retinut si, voila, ai un link functional bun pentru copy-paste in statusul de Yahoo Messenger!

   Acum este: Sam Dec 15, 2018 7:31 pm