.:@:[Tutorial]Cum faci un HUB:@:.

  Distribuiţi
  avatar
  +lg.R@zOR
  -[+adm.]Administrator-
  -[+adm.]Administrator-

  Numarul mesajelor : 244
  Localizare : -PetrosanI-
  Data de inscriere : 18/11/2008

  .:@:[Tutorial]Cum faci un HUB:@:.

  Mesaj  +lg.R@zOR la data de Mar Noi 18, 2008 4:45 pm

  Cele mai folosite programe de rulare ale unui hub sunt: YNHUB, VerliHub si PtokaX.Mai sunt si alte programe cu care sa creezi un hub cum ar fi : LatHack, OpenDCHub sau SDCH(Shadow Direct Connect Hub).

  Eu consider ca cel mai bun si cel mai simplu dintre aceste programe este YNHUB. La YNHUB nu avem scripturi sau tot felul de porcarii. Deaceea va voi arata cum sa creati un hub cu YNHUB.Eu va recomand sa folositi YNHUB 1.031 pentru ca si eu o folosesc si merge bine.

  Presupunem ca aveti aceeasi versiune ca mine. Deschideti YNHUB si intrati la Settings. La Hub Control veti bifa Autostart Hub si Minimize to tray (si Lock Hub daca nu vreti ca hubul sa nu fie public). La User Limit puneti cate vreti voi(eu am pus 6000), la Work Pace veti pune normal ( ca sa mearga hubul bine) si la Port(s) puneti portul 411(dupa completare dati update).Acum la Naming la Hub Name completati ce nume ii veti da hubului, iar la Hub Command Name(securitatea) veti pune ce nume vreti sa aiba botul de securitate ex: Security (dupa completare dati update). Acum la Hublist la Hub Address veti pune IP vostru extern sau adresa hubului care o puteti crea la www.no-ip.com , iar la Hub Description veti pune ce descriere vreti sa aiba hubul dumneavoastra( aceste setari ajuta in cazul in care veti adauga hubul la o lista de huburi). Acum la Files veti boifa Autosave settings every 10 min (va va salva setarile din 10 in 10 min) mai bifati si Autoload settings on update.
  La Redirects completati numai daca vreti sa redirectionati pe cineva (utilizator care nu respecta regulile).
  La Notifications este bine sa lasati setarile cum sunt ele facute, dar daca vreti sa le schimbati nu va opreste nimeni
  Am ajuns si la Text Commands. Aici putem adauga mesaje care le vor primi useri ca un fel de anunt de la Securitate. Un mesaj de care orice hub are nevoie este motd (motd = apare cand un user se conecteaza la hub). Aici puneti si regulile(daca vrei ca hubul sa aiba reguli),aici puteti sa mai puneti orice fel de anunt vreti de ex:Cei care au peste 100 gb la share primesc VIP.
  Cum adaugi un astfel de mesaj.Pai la Name puneti ce nume vrei sa aiba comanda si la Content ce vreti sa contina comanda, iar mai sus de name veti seta cine sa vada comanda(doar OP dak vreti) si unde sa fie vazuta comanda pe MC(main chat) sau pe PM(private message).

  La Security si la Restrictions va faceti setarile singuri dupa regulile voastre.
  La Banslist va apar toate persoanele care au fost banate. Aici puteti adauga banuri, dar tot aici puteti sa stergeti banurile.

  La Miscellaneous Setati cine sa vada comenzile sau da vreti sa are IP fiecarui user cand se conecteaza
  La Chatrooms puteti face un chat privat doare pentru useri, doar pentru OP, doar pentru VIP depinde de preferinte.
  La Hublist veti completa toate hublisturile in care se afla sau se va afla vostru.
  La PM Scaner completati toate cuvintele pe care nu au voie sa le spuna pe PM. Eu am pus inceputuri de IP-uri(10...;194...;86...) si am mai pus sfarsituri de adrese de hub(no-ip;sytes;dyn etc.). De ce am pus aceste lucruri? Simplu ca sa nu poate face reclama pe PM la alte huburi. Pe hubul meu daca cineva spune pe pirvat o adresa de la alt hub primeste Ban 5 min, dar voi puteti sa puneti ori altceva. La MC Scaner am facut acelasi lucru numai ca am mai adaugat niste cuvinte ca pe MC sa nu se poata injura.

  La Users la Profiles ve veti crea conturi pentru hubcum ar fi Owner,OP(operator),SU(supar user) si VIP; dar puteti creea si alte conturi cu o denumire aleasa de voi. Aceeste conturi vor avea deferite comenzi; sa va arat ordinea descrescatoare la putere(asa am eu pe hub) Owner = cea mai mare si mai puternica sunctie, care este urmat de OP , dupaia vine SU si VIP.
  Acum la Accounts veti putea adauga un profil pe al vostru(de owner sau admin) sau pe al altora.Ca sa ii dati drumu la hub intrati la Hub si dati Start Hub.Cam atata este de spus.

  Tutorial by RazOR* BFT SI HAVE FUN ! Cool

   Acum este: Sam Dec 15, 2018 7:30 pm